Zpracování a ochrana osobních údajů

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Společnost QUENTIS GROUP a.s. se zabývá zprostředkováním prodeje širokého portfolia finančních produktů. Tyto produkty jsou poskytovány finančními institucemi (pojišťovny, banky, investiční fondy atd.), se kterými společnost QUENTIS GROUP a.s. spolupracuje na základě písemně uzavřené smlouvy. Při zprostředkování samozřejmě dochází ke zpracování Vašich osobních údajů a naše společnost tomuto tématu věnuje velkou pozornost, zejména oblasti zabezpečení.

 

Právní rámec:

 

  • Nařízení (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zkratka Nařízení GDPR = General Data Protection Regulation (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů)
  • Nařízení je platné od 24.5.2016, od 25.5.2018 je použitelné (účinné)
  • GDPR zruší zákon č. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

 

Podmínky ochrany osobních údajů

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

 

Sídlo společnosti:

QUENTIS GROUP A.S.

Na Okraji 335/42

162 00 Praha 6 – Veleslavín

tel.: +420 212 812 143

 

 

Fakturační adresa:

QUENTIS GROUP A.S.

Na Okraji 335/42

162 00 Praha 6 – Veleslavín

IČ: 26871564

DIČ: CZ26871564

 

Kanceláře společnosti:

Na Okraji 335/42

162 00 Praha 6

 

Tel.:

+420 212 812 143

 

ICQ:

445-020-759

 

E-mail:

info@quentisgroup.cz

 

www.quentisgroup.cz

 

 

 

 

Registrace

 

Česká národní banka – pojišťovací makléř – registrační číslo 040157PM

 

Česká národní banka – pojišťovací agent – registrační číslo 040156PA

 

Česká národní banka – investiční zprostředkovatel – evidenční číslo 2007/1321/540

 

Úřad pro ochranu osobních údajů – registrační číslo 00051133

 

Váš osobní průvodce světem financí a krytím možných rizik

Quentis group a.s.

tel.: +420 212 812 143

 Quentis Group, a. s. 2015, wegdesign Jan AltonDesign, 2016